Friday, 29 July 2016

KOPI PAK BELALANG



Gabungan bahan-bahan terpilih membuka dimensi baru kepada penjagaan 
kesihatan anda. Cara penghasilan Kopi Pak belalang mematuhi segala piawaian 
dari segi pemilihan bahan mentah. pemprosesan, pembungkusan dan kawalah
 kualiti . 

Bahan-bahan yang digunakan mempunyai khasiat yang tinggi dari
 segi perubatan dan pemakanan. Kebaikan ini dipadatkan dalam bentuk
yang mudah diambil dan enak diminum iaitu kopi pak belalang.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN
KOPI PAK BELALANG

Membantu mengeluarkan asid urik dan gaut
Melawan asthma/lelah
Merendahkan tekanan darah tinggi
Mengurangkan alahan (habbatussauda dapat menyembuhkan
 70% alergi,jerawat, penyakit kulit)
Merawat sistem hempedu
Melancarkan pengeluaran susu ibu
Melegakan sakit saraf bagi ibu selepas bersalin dan sesuai 
untuk ibu mengandung (anak bijak)
Meningkatkan kecerdasan minda
Mengelak daripada pelupa dan nyanyuk
Memberi ketenangan
Meningkatkan tumpuan belajar
Amat sesuai untuk anak yg lemah daya ingatan
Mengurangkan migrain, sakit kepala dan angin badan
Melawaskan sistem perkumuhan
Menurunkan berat badan
Meneutralkan radikal bebas dalam badan
Sumber vitamin C, kalsium, besi dan kalium
Menambahkan tenaga badan
Merawat insomnia
Mengurangkan komplikasi diabetis
Melindungi kulit daripada sinaran UV matahari
Melawan sel-sel kanser.

ORDER : 018-2131500 (en wan)
COD AREA AMPANG, PANDAN JAYA,
PANDAN INDAH, KUALA LUMPUR

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
KOPI PAK BELALANG
Maqui
Extract kopi arabica


No comments:

Post a Comment